Czerwony Lucjan z cytrusami i sałatką z kopru włoskiego

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj czerwonego Lucjana z cytrusami i sałatką z kopru włoskiego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $3.4 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liście mięty, sól i pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest znakomite. Spróbuj Chrupiąca patelnia zapiekana Florida Snapper z kremem z marakui i cytrusami Florida i ogoloną sałatką z kopru włoskiego, przyozdobiona smażonymi krewetkami Florida Gulf i pikantnym Zielonym dżemem z Mango, Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, oraz Lucjan smażony z sałatką pomarańczowo-Koprową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery. W dużej misce, wrzucić rzodkiewki, koper włoski, papryka, jalapeo, kolendra, szczypiorek i mięta. Za pomocą ostrego noża obrać grejpfruta i pomarańczę, usuwając cały gorzki biały rdzeń. Pracując nad misą, przeciąć między membranami i zwolnić sekcje do miski. Ściśnij membrany nad miską.
Dodaj 2 łyżki oliwy z oliwek i sok z cytryny do miski i doprawić sałatkę solą i pieprzem.
Rybę posmarować dobrze naoliwioną, solidną blachą do pieczenia i posmarować oliwą z oliwek; doprawić solą i pieprzem. Broil 6 cali od ciepła przez 4 minut, tylko z jednej strony, tylko do Białego w całym. Za pomocą szpatułki przenieś rybę na talerze. Top z sałatką i podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.