Czerwony Lucjan na smażonym szpinaku i pomidorach

Czerwony Lucjan na smażonym szpinaku i pomidorach
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Czerwony Snapper nad smażonym szpinakiem i pomidorami może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 264 kalorie, 39g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 4,48 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz filety z Lucjana, dressing, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Smażony Lucjan z pomidorami śliwkowymi i szpinakiem, Smażony Lucjan z pomidorami śliwkowymi i szpinakiem, oraz Lucjan smażony na zwiędłym szpinaku z grzanym masłem Zinfandel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Połączyć musztardę i dressing, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Ułóż ryby, skórkę od strony dołu, na wyłożonej folią blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Połowę mieszanki musztardy posmarować rybą. Broil ryby 8 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
RybyRyby
5
Podczas gdy ryby gotuje, połączyć cebulę i pozostałą mieszaninę musztardy w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Przykryć i gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
CebulaCebula
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj połowę szpinaku; przykryć i gotować 1 minutę lub aż szpinak zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
7
Dodaj pozostały szpinak i pomidor; przykryć i gotować 1 minutę lub aż szpinak zwiędnie. Dobrze wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
PomidorPomidor
8
Podawać ryby na mieszance szpinaku; podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
SzpinakSzpinak
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia88
Magazyn