Czerwone ziemniaki i rozmaryn Pizza
Przepis Czerwony ziemniak i rozmaryn Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 18 minut. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mąkę i mąkę kukurydzianą, sól, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza Ziemniaczano-Rozmarynowa, New potato & rosemary pizza, oraz Pizza z ziemniakami, rozmarynem i bekonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika na najniższej pozycji i rozgrzej do 260°.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na 14-calową okrągłą masę. Obficie posypać blachę do pieczenia mąką kukurydzianą.
Umieścić ciasto na arkuszu.
W dużej misce wymieszaj czosnek i olej.
Dodać ziemniaki, rozmaryn i sól. Górne ciasto z ziemniakami, nakładające się, pozostawiając granicę 1/2 cala.
Posypać parmezanem i pieprzem.
Piec, aż ser się stopi i skorupa jest chrupiąca, o 13 protokół.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.