Czerwone wino gotowane gruszki z nadzieniem Mascarpone

Czerwone wino gotowane gruszki z nadzieniem Mascarpone
Czerwone wino gotowane gruszki z nadzieniem Mascarpone może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 962 kalorie, 7G białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje $3.79 za porcję. Mieszanka sera mascarpone, cukier, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone gruszki z nadzieniem Mascarpone z orzechów klonowych, Marsala gotowane gruszki z serem Mascarpone, oraz Gruszki z granatu z pomarańczowo-imbirową bitą śmietaną Mascarpone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Gruszki obrać i pozostawić nienaruszoną łodygę. W dużym rondlu przynieś Wino i równą ilość zimnej wody na wolnym ogniu. Podziel fasolę wanilii wzdłuż i dodaj do mieszaniny wina i wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Dodaj cynamon, liście laurowe i cukier do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
4
Dodać gruszki do płynu i gotować na wolnym ogniu przez około 20 minut lub do miękkości. Gruszki schłodzić w mieszaninie winnej do temperatury pokojowej. Można je przechowywać w lodówce w płynie kłusowniczym, dopóki nie będziesz gotowy do ich napełnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Usunąć łodygi z gruszek i odstawić na bok. Gruszki rdzeń z jabłkiem corer, pozostawiając gruszkę w całości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Apple CorerApple Corer
6
Ubić razem ser mascarpone, śmietanę, cynamon i cukier puder na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
7
Przenieś do woreczka z ciastem lub jeśli go nie masz, użyj papieru woskowego ciasno owiniętego w stożek z odciętym rogiem. Nadzienie przełożyć na gruszki rdzeniowe i zakończyć delikatnie wkładając łodygi do nadzienia mascarpone na wierzchu gruszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
8
Doprowadzić sos na wolnym ogniu i zmniejszyć o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
9
Dodać masło do zredukowanego sosu i mieszać aż do połączenia. Łyżka obficie nad gruszkami. Przed podaniem schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn