Czerwone małże Curry z puree z Kimchi z " książki kucharskiej Kimchi
Czerwone małże Curry z puree Kimchi z "Kimchi Cookbook może być tylko hor d' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 777 kalorii, 33g białka, oraz 65 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. 81 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, sok z limonki, zielona cebula jako dekoracji, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Podpis teściowej Kimchi z " książki kucharskiej Kimchi, Pierogi Kimchi Na Parze (Jjin Kimchi Mandu), oraz Kolacja: Kimchi Jigae (Gulasz Kimchi) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku 5-quart lub garnku o dużym dnie roztopić masło na średnim ogniu.
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.