Czerwone Koguty
Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 398 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka dodatków: żurawina, wódka, sok pomarańczowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Marynowana Czerwona Cebula, Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, oraz Rolada Z Czerwonego Aksamitu.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki wymieszać w dużym dzbanku.
Dekorować, w razie potrzeby.
Slushy Red Roosters: Substitute 1 (12-oz.) może koncentrat mrożonego soku pomarańczowego, rozmrożony, na 3 szklanki soku pomarańczowego. Wymieszaj koktajl z soku żurawinowego, koncentrat soku pomarańczowego, wódkę i 4 1/2 szklanki wody.
Miejsce 1 (1-gal.) zip-top plastikowa torba do zamrażarki wewnątrz innego 1-gal. plastikowa torba do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym.
Wlać około 4 szklanki mieszanki żurawiny do wnętrza worka. Zamknij oba worki. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną żurawinową. (Podwójne pakowanie jest środkiem ostrożności, aby uniknąć wycieków.) Zamrażać worki 24 godziny.
Wyjmij torby z zamrażarki; odstawić na 5 minut. Mieszanka żurawinowa, 1 worek na raz, w blenderze lub robocie kuchennym, aż do uzyskania pożądanej konsystencji.
Podawać natychmiast. Daje 3 qt. Przygotowanie: 10 min., Zamrażanie: 24 godz., Stand: 5 min.