Czerwone, białe i niebieskie babeczki

Czerwone, białe i niebieskie babeczki
Czerwone, białe i niebieskie babeczki mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 429 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 80 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką cukier puder, śmietanę, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Świetnie sprawdza się jako deser. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Czerwone, białe i niebieskie babeczki, Czerwone, białe i niebieskie babeczki, oraz Czerwony, biały i niebieski" Tie-Dye " Jumbo Cupcakes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować białe ciasto, Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Ubij masło i skracaj na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe; stopniowo dodawaj cukier, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodać do mieszaniny masła na przemian z maślanką, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać ekstrakty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Umieść papierowe kubki do pieczenia w 2 (12-cup) patelnie na muffinki i pokryj sprayem do gotowania; łyżka ciasto do filiżanek, wypełniając dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
5
Piec przez 12 do 15 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Napełnij każdą babeczkę dżemem truskawkowym lub jagodowym. Aby wypełnić babeczki, włóż koniec drewnianej łyżki lub kołka do środka babeczki, aby zrobić dziurę. Wypełnij plastikową torbę z zamkiem błyskawicznym nadzieniem. Użyj nożyczek lub nożyc kuchennych, aby przeciąć około 1/4 cala z jednego rogu torby; włóż torbę do otworu w babeczce. Ściśnij delikatnie, aż nadzienie znajdzie się na wierzchu każdej babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem JagodowyDżem Jagodowy
TruskawkiTruskawki
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
7
Aby przygotować lukier waniliowy, pokonać pierwsze 4 składniki na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając z małą prędkością aż do wymieszania. Beat z dużą prędkością 2 minuty lub aż kremowy. Zrób 3 filiżanki. Lukier podzielić na trzy miski. Tinet1 miska lukru z pożądaną ilością czerwonego barwnika spożywczego i 1 miska lukru z pożądaną ilością niebieskiego barwnika spożywczego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
LukierLukier
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Włóż metalową końcówkę do dużego worka dekoracyjnego; łyżka 1/4 szklanki każdego z czerwonym, białym i niebieskim lukrem do torby. Wymieszaj obfity lukier na każdą babeczkę. Top każdy z posypką, Glitter gwiazdki, 1 czerwony cukierek, i, w razie potrzeby, 1 Star pick.
Składniki, których będziesz potrzebować
PosypkiPosypki
LukierLukier
BabeczkiBabeczki
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn