Czerwona Pasta Chile
Czerwona pasta Chile to wegańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 31 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś rozdarte kawałki chleba na zakwasie, ząbki czosnku, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, Zupa z białej fasoli z pastą Chile, oraz Pikantna gorąca czekolada z fermentowaną pastą Chile.
Instrukcje
Doprowadzić chile papryki i 4 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu; gotować 15 minut.
Spuścić papryki chile, odrzucając płyn, i ostudzić 10 protokół.
Usunąć i wyrzucić łodygi i, w razie potrzeby, nasiona. Posiekaj paprykę.
Pulse chile papryka, czerwona papryka, i dalej 5 Składniki 8 razy lub aż drobno posiekane.
Dodać ocet, oliwę z oliwek i chleb; proces do gładkiej (około 30 sekund).
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Campo Viejo Cava Brut rosé z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Campo Viejo Cava Brut Rose]()
Campo Viejo Cava Brut Rose
Jasny, błyszczący różowy kolor. Przyjemny i mocny na nosie z silną obecnością dojrzałych czerwonych jagód. Z ma zaokrąglone, przyjemne uczucie w ustach.