Czerwona Pasta Chile

Czerwona Pasta Chile
Czerwona pasta Chile to wegańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 31 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś rozdarte kawałki chleba na zakwasie, ząbki czosnku, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, Zupa z białej fasoli z pastą Chile, oraz Pikantna gorąca czekolada z fermentowaną pastą Chile.

Instrukcje

1
Doprowadzić chile papryki i 4 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu; gotować 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Spuścić papryki chile, odrzucając płyn, i ostudzić 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
3
Usunąć i wyrzucić łodygi i, w razie potrzeby, nasiona. Posiekaj paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
4
Pulse chile papryka, czerwona papryka, i dalej 5 Składniki 8 razy lub aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
5
Dodać ocet, oliwę z oliwek i chleb; proces do gładkiej (około 30 sekund).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Campo Viejo Cava Brut rosé z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Campo Viejo Cava Brut Rose
Campo Viejo Cava Brut Rose
Jasny, błyszczący różowy kolor. Przyjemny i mocny na nosie z silną obecnością dojrzałych czerwonych jagód. Z ma zaokrąglone, przyjemne uczucie w ustach.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia11
Magazyn