Czerwona Papryka Rémoulade

Czerwona Papryka Rémoulade
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać czerwony pieprz Rémoulade spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 41 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz ząbki czosnku, musztardę dijon, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Proces pierwszych 8 składników i, w razie potrzeby, pasta anchois w robocie kuchennym lub blenderze 15 sekund lub do gładkiej. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 5 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta AnchoisPasta Anchois
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn