Czerwona komosa ryżowa i Pilaf z soczewicy

Czerwona komosa ryżowa i Pilaf z soczewicy
Czerwony Quinoan i pilaw z soczewicy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 80g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 1661 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 6,87 zł / porcja, ten przepis okładki 76% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ząbek czosnku, olej kokosowy, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać olej kokosowy, możesz śledzić to danie główne z Gorzka czekolada Malina kokos ciasteczka owsiane (wykonane z oleju kokosowego!) jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pilaf Quinoa Z Soczewicy, Gulasz Ze Słodkich Ziemniaków Z Czerwonej Soczewicy, oraz Czyste Jedzenie Marchew I Imbir Zupa Z Czerwonej Soczewicy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włóż soczewicę do średniego rondla i przykryj zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać liść laurowy, gałązkę tymianku, czosnek i cebulę i doprowadzić do wrzenia. Dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż soczewica będą miękkie, o 18 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
SoczewicaSoczewica
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Odcedzić i wyrzucić liść laurowy, tymianek, czosnek i cebulę. Wytrzyj garnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Dodaj 1 łyżkę oleju kokosowego do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Dodaj szalotka, seler i marchew i gotować na małym ogniu, aż zmiękną, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
6
Dodaj quinoa i gotować, mieszając, przez około 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
7
Dodać bulion, doprawić solą i pieprzem i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż ziarna będą miękkie i pulchne, a płyn zostanie wchłonięty, około 18 minut. Przykryć i odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
8
Na dużej patelni nieprzywierającej podgrzej pozostałą 1 łyżkę oleju kokosowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Dodać kalafior i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż lekko rumiane w miejscach, o 5 protokół. W dużej misce, wrzucić soczewicę z quinoa, kalafior, pietruszka i migdały. Doprawić solą i pieprzem i podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
SoczewicaSoczewica
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn