Czerwona fasola i ryż z wędzoną kiełbasą z indyka
Czerwona fasola i ryż z wędzoną kiełbasą z indyka może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 302 kalorie, 19g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, sól koszerna, ryż i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Czerwona fasola i ryż z wędzoną kiełbasą z indyka, Garnek Crock czerwona fasola i ryż, oraz Fasolka pieczona z wędzoną kiełbasą.
Instrukcje
Fasolę posortować i umyć; wstawić do dużego holenderskiego piekarnika. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; przykryć i odstawić 8 godzin.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek na patelnię; smażyć przez 4 protokół. Wymieszać fasolę, 10 szklanek wody i kolejne 4 składniki (przez kiełbasę); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 godziny lub aż mieszanina fasoli zgęstnieje.
Dekoruj zieloną cebulą, w razie potrzeby.