Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać czerwone curry marynowane Spódnica Steak Fajitas spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 696 kalorii, 29g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jeśli masz r miód, pasta curry, ocet ryżowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać awokado hass można śledzić to danie główne z Czekoladowy Koktajl Z Awokado jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spódnica Steak Fajitas, Spódnica Steak Fajitas, oraz Spódnica Steak Fajitas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce wymieszać pastę curry, olej rzepakowy i 1/4 szklanki soku z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Curry
Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Umieścić steki w dużym naczyniu do pieczenia i płaszcz z obu stron w połowie mieszanki curry. Przykryć steki i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny i do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
3
Miód i pozostałe 2 łyżki soku z limonki ubijamy w misce; odstawiamy połowę mieszanki do dressingu gotowanych steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzej grill do wysokiej, lub podgrzej żeliwną patelnię lub patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
Płatki Warzywne
5
Wyjąć steki z mieszanki curry i posypać solą i pieprzem z obu stron. Grilluj steki na złoty kolor i lekko zwęglone z obu stron, kilka razy szczotkując mieszanką miodowo-wapienną. Gotować steki średnio rzadkie, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
6
Wyjąć steki z grilla i odstawić na 10 minut przed krojeniem ziarna na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
7
Umieścić mięso na półmisku i natychmiast skropić zarezerwowaną mieszanką miodowo-limonkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Ułóż tortille na płaskiej powierzchni i umieść plastry steków w środku. Top z marynowaną pieczoną papryką, grillowaną cebulą i odrobiną kremu z awokado.
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
9
Zwijamy się i jemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
1
Połącz ocet winny biały, ocet jabłkowy, cukier, sól i czosnek w małym rondlu na dużym ogniu. Gotować, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli
Ocet Winny Biały
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wyjąć rondel z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Umieść czerwoną i żółtą paprykę i oregano w średniej misce i dodaj mieszaninę octu. Wymieszać, aby połączyć. Przykryć paprykę i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny i do 2 dni przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 99 dolarów za butelkę.