Czerwona cebula pieczona z balsamicznym i miodem
Czerwona cebula pieczona z balsamicznym i miodem wymaga ok. 55 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 1G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 97 centów za porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, tymianek, sól morska i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miód Balsamiczny Pieczona Cebula Cipollini, Prażona cebula z miodem i octem balsamicznym, oraz Cebula Prażona Balsamicznie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Cebulę wyłożyć na patelnię, pokroić w bok i skropić octem balsamicznym, oliwą z oliwek i miodem. Doprawić solą i pieprzem, a następnie polać masłem i świeżym tymiankiem.
Piec 40 minut, aż cebula będzie miękka i karmelizowana na brzegach.