Czerniona Tilapia Z Gorgonzolą I Karmelizowaną Cebulą

Czerniona Tilapia Z Gorgonzolą I Karmelizowaną Cebulą
Czerniona Tilapia z gorgonzolą i karmelizowaną cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 1 i kosztuje $3.94 za porcję. Jeśli masz ocet balsamiczny, cebulę, kapustę napa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Steki smażone z karmelizowaną cebulą i gorgonzolą, Gorgonzolan i rukola Pizza z karmelizowaną cebulą, oraz Pieczeń wołowa z karmelizowaną cebulą na grzance z Gorgonzoli.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapię można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia47
Magazyn