Czerniejąca Tilapia z sekretnymi przyprawami Hobo
Czerniejąca Tilapia z sekretnymi przyprawami Hobo jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 27g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 18 minut. Jeśli masz pod ręką oregano, cytrynę, filety z tilapii i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowane Torebki Hobo Tilapia, Tilapia Poczerniała, oraz Blackened Tilapia Po ' Boy.
Instrukcje
W małej misce lub słoiku z pokrywką, zrobić mieszankę przypraw.
Wymieszać paprykę, cebulę w proszku, czosnek w proszku, pieprz biały, pieprz czarny, pieprz cayenne, oregano, tymianek, nasiona selera i sól koszerna. Zalać filety rybne mieszanką przypraw i pozostawić w temperaturze pokojowej na nie dłużej niż 30 minut.
Rozgrzać ciężką patelnię na dużym ogniu.
Dodaj olej i podgrzewaj, aż będzie prawie Dymiony.
Umieść filety na patelni i gotuj przez około 3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie nieprzejrzysta i może być płatkowana widelcem.
Wyjąć z patelni i ułożyć na kromkach białego chleba.
Wlać na nie soki z patelni i wycisnąć sok z cytryny. Nie lekceważ białego chleba. Robi się całkiem smaczne moczenie wszystkich soków.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.