Czekoladowy SOS Espresso

Czekoladowy SOS Espresso może być tylko napojem, którego szukasz. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 254 kalorie, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Jeśli masz słodko-gorzką czekoladę, syrop kukurydziany, instant espresso w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gofry z ciemnej czekolady z sosem z białej czekolady i bitą śmietaną czekoladowo-Espresso, Suflety z ciemnej czekolady z sosem espresso-czekoladowym, oraz Czekoladowy SOS Espresso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz proszek espresso, 1/3 szklanki wody i syrop kukurydziany w małym ciężkim rondlu i doprowadź do wrzenia, mieszając.
Wyjąć z ognia i wymieszać wanilią i czekoladą, mieszając, aż czekolada się rozpuści i sos będzie gładki.
* Sos można przygotować 3 dni wcześniej i przechowywać schłodzony, przykryty. Przed podaniem rozgrzać na małym ogniu.