Czekoladowy Rogalik Chlebowy Budyń
Czekoladowy rogalik chlebowy budyń jest bezglutenowe deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.25 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, jajka, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rogalikowo-czekoladowy budyń chlebowy, Rogalikowo-czekoladowy budyń chlebowy, oraz Czekoladowy Rogalik Chlebowy Budyń dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Włożyć kawałki rogalika czekoladowego do 8-calowego naczynia do pieczenia. W średniej misce ubij razem mleko, cukier, wanilię, cynamon, gałkę muszkatołową i jajka.
Wlać mieszaninę na rogaliki.
Odstawić na co najmniej 10 minut.