Czekoladowy Pudding Ricotta z sosem truskawkowym

Czekoladowy Pudding Ricotta z sosem truskawkowym
Czekoladowy Pudding Ricotta z sosem truskawkowym to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól, słodko-gorzką czekoladę, białka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Czekoladowy Pudding Ricotta, Galetki Z Czekoladą, Truskawkami I Ricottą, oraz Cytrynowo-Makowe bułeczki Ricotta z sosem truskawkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić sos: truskawki i cukier zmiksować w robocie kuchennym, aż będą gładkie. Przecedzić puree przez drobny sitko siatkowe. Przykryć i przechowywać w lodówce. (Może być wykonany 8 godzin wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2
Aby zrobić budyń: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
Lekko masło 6 (6-uncja) budyń kubki. Ułóż filiżanki na dużej patelni do pieczenia. Roztopić czekoladę w średniej misce ustawionej na rondlu z gotującą się wodą. Odstawić roztopioną czekoladę. Zmiksować ricottę, 1/4 szklanki cukru, żółtka, skórkę pomarańczową, ekstrakt migdałowy, cynamon i sól w robocie kuchennym, aż będzie bardzo gładka. Zmiksować w roztopionej czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Przenieść mieszaninę ricotta do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Za pomocą miksera elektrycznego z mocowaniem trzepaczki ubijamy białka w innej dużej misce z kremem tatarskim, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubić w pozostałej 1/3 szklanki cukru. Kontynuuj bicie, aż utworzą się półprzezroczyste szczyty. Złożyć białka do mieszanki ricotta. Łyżka mieszaniny do przygotowanych filiżanek. Napełnij patelnię wystarczającą ilością gorącej wody, aby dostać się do połowy boków kubków kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Piec, aż pudding puffs lekko, ale centra są nadal kremowe, o 25 protokół (budyń stanie się gęsty i kremowy, gdy zimno). Przed wyjęciem z łaźni wodnej pozostaw puddingi do lekkiego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
Wyjmij kubki kremu z wanny. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
8
Uruchom nóż po bokach puddingów, aby poluzować. Odwróć puddingi na talerze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
9
Polać sosem truskawkowym wokół puddingów i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TruskawkowySos Truskawkowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn