Czekoladowy Migdałowy Popcorn
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać czekoladowy migdałowy Popcorn spróbować. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 25 i kosztuje 59 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać prażone migdały, sól, popcorn popcorn, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Migdałowy Toffi Podwójny Czekoladowy Popcorn, Valentine ' s Popcorn (White Chocolate Popcorn), oraz Migdałowy Popcorn Toffi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F (95 stopni C).
Wymieszać cukier, syrop kukurydziany, masło, kakao w proszku i sól w rondlu na średnim ogniu, aż mieszanina jest gładka i zaczyna się gotować.
Umieść popcorn w bardzo dużej misce, wymieszaj z migdałami, a następnie polej mieszanką syropem czekoladowym. Mieszać, aż wszystkie popcorn i migdały są pokryte.
Rozłóż popcorn czekoladowy na kilka dużych blach do pieczenia w jednej warstwie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż do całkowitego wyschnięcia, około 1 godziny, mieszając co około 20 minut, aby wysuszyć wszystkie strony popped kukurydzy. Pozostawić do ostygnięcia na arkuszu, a następnie przenieść do zamkniętych pojemników.