Czekoladowy Chleb Z Cukinią
Czekoladowy chleb z cukinią może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 401 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Mieszanka orzechów włoskich, cukinia, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 201 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czekoladowy Chleb Z Cukinią, Chocolate Chocolate Chip Oliwa Z Oliwek Chleb Z Cukinią, oraz Czekoladowy Chleb Z Cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smaruj jedną patelnię bochenkową 9 x 5 cali.
W dużej misce, śmietanę i cukier razem.
Dodać cukinię, wodę i wanilię; wymieszać. Wymieszać w mące, soda oczyszczona, sól, proszek do pieczenia, i pumpkin pie spice. Wymieszać z orzechami.
Podziel ciasto na pół i dodaj kakao w proszku i chipsy czekoladowe do jednej z połówek.
Wlać zwykłe ciasto na dno patelni bochenka.
Wlać ciasto czekoladowe na wierzchu zwykłego ciasta.
Piec, aż Drewniany pick wstawiony do środka wyjdzie czysty, około 1 godziny. Ostudzić 10 minut i wyjąć z patelni. Przechowywać w lodówce.