Czekoladowy Chleb Z Cukinią
Czekoladowy chleb z cukinią może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 401 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka kakao w proszku, orzechy włoskie, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Spróbuj Czekoladowy Chleb Z Cukinią, Chocolate Chocolate Chip Oliwa Z Oliwek Chleb Z Cukinią, oraz Czekoladowy Chleb Z Cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smaruj jedną patelnię bochenkową 9 x 5 cali.
W dużej misce, śmietanę i cukier razem.
Dodać cukinię, wodę i wanilię; wymieszać. Wymieszać w mące, soda oczyszczona, sól, proszek do pieczenia, i pumpkin pie spice. Wymieszać z orzechami.
Podziel ciasto na pół i dodaj kakao w proszku i chipsy czekoladowe do jednej z połówek.
Wlać zwykłe ciasto na dno patelni bochenka.
Wlać ciasto czekoladowe na wierzchu zwykłego ciasta.
Piec, aż Drewniany pick wstawiony do środka wyjdzie czysty, około 1 godziny. Ostudzić 10 minut i wyjąć z patelni. Przechowywać w lodówce.