Czekoladowy budyń chlebowy z rumowym sosem toffi może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.78 za porcję. Jedna porcja zawiera 856 kalorii, 6G białka, oraz 59G tłuszczu. 64 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz hawajski chleb, jajka, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Czekoladowy budyń chlebowy z rumowym sosem toffi, Absolutnie Grzeszne! Lepki Budyń Toffi Z Sosem Pekan Toffi, oraz Lepki budyń toffi z sosem Port toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Lekko posmaruj 13 przez 9-calowe naczynie do pieczenia.
W średnim rondlu połącz brązowy cukier i masło. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień, mieszać w śmietanie i rumu i gotować na wolnym ogniu przez 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Masło
Krem
Miód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
11
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
12
Ochłoń. Sos można przechowywać, przykryć, w lodówce do 2 tygodni.