Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj czekoladowego budyniu chlebowego z rumowym sosem toffi. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 856 kalorii, 6G białka, oraz 59G tłuszczu każdy. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mocno brązowy cukier, jajka, rum i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Absolutnie Grzeszne! Lepki Budyń Toffi Z Sosem Pekan Toffi, Lepki budyń toffi z sosem Port toffi, oraz Toffi Biszkoptowy Budyń Chlebowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Lekko posmaruj 13 przez 9-calowe naczynie do pieczenia.
W średnim rondlu połącz brązowy cukier i masło. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień, mieszać w śmietanie i rumu i gotować na wolnym ogniu przez 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Oreo, Grubo Posiekane
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Miód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
11
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe Necco
12
Ochłoń. Sos można przechowywać, przykryć, w lodówce do 2 tygodni.