Czekoladowy Budyń Chlebowy Chile
Czekoladowy budyń chlebowy Chile wymaga około 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 68 g tłuszczu, oraz w sumie 886 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz wysokiej jakości słodko-gorzką czekoladę, cynamon, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Czekoladowy Budyń Chlebowy Chile, Bandito Chile Ser Chleb Budyń, oraz Czekoladowy budyń chlebowy z dwoma sosami czekoladowymi i korą migdałową.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Obficie masło ramekin lub 1 muffin cup.
Gotować masło (1 łyżka stołowa), śmietana, czekolada, cukier, wanilia, cynamon, cayenne i szczypta soli w 1-do 1 1/2-quart ciężki rondel na małym ogniu, stale mieszając, aż czekolada topi się i mieszanina jest gładka, 1 do 2 minut.
Zdjąć z ognia i ubić w jajku do połączenia. Złożyć w kostkach chleba i odstawić 5 minut.
Ramekin wypełnić mieszaniną chleba i piec, aż nadmuchane i ustawić wokół krawędzi, ale nadal wilgotne w centrum, 15 do 20 protokół. Schłodzić 5 minut przed podaniem.