Czekoladowy Budyń Chlebowy

Czekoladowy Budyń Chlebowy
Budyń czekoladowy chleb może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 482 kalorie, 11g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut. Jeśli masz mleko, chleb chała, espresso, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Czekoladowy budyń chlebowy z dwoma sosami czekoladowymi i korą migdałową, Czekoladowy budyń chlebowy z orzechami włoskimi i kawałkami czekolady, oraz Czekoladowy Budyń Chlebowy.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść jajka i żółtka w karafce blendera i łącz na najniższej prędkości przez 30 sekund. Powoli dodawać cukier przez 30 sekund, a następnie dodać gorącą czekoladę wymieszać i miksować aż włączone, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Cocoa MixHot Cocoa Mix
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodaj pół na pół, mleko, espresso i wanilię i zmiksuj, aż dobrze się połączą, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
4
Masło 9 na 13-calowej metalowej patelni z 1 łyżką masła i umieścić kostkę chleba na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Czekoladę rozprowadzić na wierzchu chleba i powoli wlać budyń. Docisnąć mieszaninę za pomocą szpatułki lub tylnej części łyżki, aby dokładnie nasycić. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej na 2 godziny lub przechowywać w lodówce do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Piec, aż temperatura wewnętrzna osiągnie co najmniej 170 Stopni F, około 45 minut. Ustaw piekarnik na wysokie ustawienie broil z uchylonymi drzwiami piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Wyjąć budyń chlebowy z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Pozostałe roztopione masło wlać do butelki z rozpylaczem i spryskać wierzch budyniu chlebowego. Powrót do środkowego stojaka i smażyć przez 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
10
Wyjąć do regału chłodzącego na 15 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn