Mile-High Peppermint Pie
Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz półsłodką czekoladę, ciasteczka miętowe pokryte czekoladą, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mile-High Mud Pie, Mile High Chex Mix, oraz Mile-high Lemon Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz okruchy ciastek i masło; naciśnij na dole iw górę po bokach 9-in. talerz ciasta. Przykryć i zamrozić na 1 godzinę lub do twardości.
Rozłóż lody na skórkę. Przykryć i zamrozić do twardości.
Na krótko przed podaniem połącz czekoladę z masłem w małym rondlu. Gotować i mieszać na średnim ogniu do rozpuszczenia. Wymieszać z cukrem, wodą, syropem kukurydzianym i solą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu przez 5 minut lub do rozpuszczenia cukru, często mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią. Trzymaj ciepło.
W ciężkim rondlu na małym ogniu, ubij białka i cukier na małej prędkości przenośnym mikserem, aż mieszanina osiągnie 160°.
Zdjąć z ognia; przenieść do miski. Bij z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty.
Piec w temperaturze 450° przez 3 minuty lub aż beza będzie lekko rumiana.
Podawać natychmiast z ciepłym sosem czekoladowym.