Czekoladowo-Pomarańczowy Krem Serowy Flan
Przepis czekoladowo-pomarańczowy krem serowy Flan może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 5 godzin i 10 minut. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 88 centów za porcję. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól, jajka, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Flan de Queso-Flan z serem śmietankowym, Flan Czekoladowo-Pomarańczowy, oraz Flan Z Serem Śmietankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Gotować 1 szklankę cukru w małym ciężkim rondlu na średnim ogniu, aż cukier będzie głęboko złocisty, stale mieszając.
Wlać do 8-calowej okrągłej patelni.
W blenderze zmiksować mleko i ser śmietankowy na gładką masę.
Dodaj pozostały cukier, jajka, czekoladę, Likier, skórkę i sól; dobrze zmiksuj.
Wlać syrop na patelnię; przykryć.
Umieścić na większej patelni.
Dodaj wystarczającą ilość wody do większej patelni, aby przejść do połowy strony małej patelni.
Piec 1 godzinę lub aż nóż włożony 1 cal od krawędzi wychodzi czysty. Cool flan całkowicie na stojaku drucianym. Przechowywać w lodówce 4 godziny. Poluzować flan z boku patelni; unmold na talerzu tuż przed podaniem.