Czekoladowo-pomarańczowy budyń chlebowy Trishie

Czekoladowo-pomarańczowy budyń chlebowy Trishie
Trishie czekolada i pomarańczowy budyń chleb może być tylko deser szukasz. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 464 kalorie, 9g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 13 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Mieszanka skórki pomarańczowej, sok pomarańczowy, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 36%. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Pomarańczowo-Czekoladowy, Budyń Chlebowy Czekoladowo-Pomarańczowy, oraz Budyń Chlebowy Z Marmoladą Pomarańczową.

Instrukcje

1
Wymieszać białe i brązowe cukry w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlać połowę mieszanki cukru do osobnej miski i zmiksować z masłem, skórką pomarańczową, sokiem pomarańczowym i cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Masło rozprowadzić po jednej stronie każdej kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
4
Pokrój każdą kromkę chleba na pół po przekątnej. Ułóż Trójkąty chleba w sposób nakładający się w naczyniu do pieczenia 8x8 cali z masłem w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Pozostały cukier, startą czekoladę, mleko, śmietanę i jajka umieścić w blenderze i zmiksować do całkowitego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Wlać mieszaninę czekolady na chleb, upewniając się, aby równomiernie przykryć chleb. Przykryć i schłodzić przygotowane danie przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
7
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Piec budyń chlebowy, aż złoty kolor i ustawić, 30 do 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn