Czekoladowo-Orzechowe Ciasta Kawowe
Czekoladowo-orzechowe ciastka kawowe to bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 6 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oryginalną mieszankę, oryginalną mieszankę, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Muffinki czekoladowo-kawowe z nadzieniem Pekan Streusel, Cynamonowo-Orzechowe Ciastka Kawowe, oraz Czekoladowe Muffinki Kawowe + Millstone House Blend Coffee dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. Spray 6 jumbo Muffin kubki z pieczenia sprayu z mąką.
W średniej misce, wymieszać razem 2 szklanki Bisquick wymieszać, mleko, jajko i cukier granulowany, aż dobrze wymieszać. Wymieszać 1 szklankę czekolady i 1/2 szklanki orzechów pekan. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
W małej misce, wymieszać razem 1/3 szklanki Bisquick mix, brązowy cukier, cynamon i masło z widelcem, aż kruchy. Wymieszać 1/4 szklanki orzechów pekan i 2 łyżki czekolady.
Posypać polewą na cieście w filiżankach.
Piec 16 do 20 minut lub tylko do góry wiosna z powrotem, gdy lekko dotknięte. Fajne 5 minut.
Wyjąć z patelni do regału chłodzącego.
Podawać na ciepło lub chłodno.