Czekoladowo-Orzechowe Biszkopty
Czekoladowo-orzechowe biszkopty mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 36 i kosztuje 19 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka proszku do pieczenia, jajka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Biszkopty Z Czekoladą Karmelową, Biszkopty Czekoladowe, oraz Biszkopty Czekoladowo-Orzechowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (180 stopni C). Tłuszcz i lekko mąka arkusz cookie.
W małej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Beat masło i cukier w dużej misce, aż lekkie i puszyste. Ubić w jajkach i wanilii. Stopniowo dodawać mieszankę mąki, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Wymieszać z czekoladą i orzechami.
Ciasto podzielić na dwie równe części. Na powierzchni mąki, kształt ciasta na dwie kłody, 14 cali długości, 1-1 / 2 cale szerokości i 1 cal grubości.
Umieść dwa cale od siebie na przygotowanym arkuszu ciastek.
Piec przez 25 minut lub do lekko rumiane.
Wyjąć na deskę do krojenia.
Pokroić w ukośne plastry o grubości 3/4 cala i powrócić do arkusza cookie, stojąc w pozycji pionowej.
Piec 10 minut więcej lub do lekko suche. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo