Czekoladowo-Orzechowe Bezowe Pocałunki

Czekoladowo-Orzechowe Bezowe Pocałunki
Czekoladowo-orzechowe bezowe pocałunki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 48 i kosztuje 5 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 24 kalorie, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Jeśli masz białka jaj, skrobię kukurydzianą, krem z kamienia nazębnego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Podobne przepisy to Czekoladowo-Orzechowe Bezowe Pocałunki, Czekoladowe Pocałunki Bezowe, oraz Ciasta czekoladowe, bezowe i orzechowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Połącz pierwsze 3 składniki w robocie kuchennym; proces aż drobno zmielone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
3
Wymieszać mieszaninę orzechów laskowych, 1/4 szklanki cukru pudru i skrobi kukurydzianej w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
W dużej misce umieścić białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól; ubijać mikserem z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać cukier granulowany, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie złożyć mieszaninę orzechów laskowych i wanilii do mieszaniny jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
6
Przykryć dwie blachy do pieczenia pergaminem. Łyżka mieszanki białka jajka do worka z ciastem wyposażonego w okrągłą końcówkę 1/2 cala. Wyłożyć 48 kopców (1 1/2 cala) na przygotowane blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
7
Piec w temperaturze 325 przez 25 minut lub do czasu, aż bezy są gotowe i suche w dotyku. (Bezy wykonuje się, gdy powierzchnia jest sucha, a bezy można usunąć z papieru bez przyklejania się do palców.) Wyłączyć piekarnik; częściowo otworzyć drzwi piekarnika. Schłodzić bezy w piekarniku 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Wyjąć z piekarnika; ostrożnie usunąć bezy z papieru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn