Czekoladowo-Miętowe Babeczki Shamrock
Przepis czekoladowo-miętowe babeczki Shamrock mogą zaspokoić Twoje Amerykańskie pragnienie w okolicy 2 godziny i 20 minut. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 2G białka, oraz 10g tłuszczu. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 87 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka syropu kukurydzianego, ciasta czekoladowego, wafli czekoladowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Dzień Świętego Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Koktajl Z Miętowej Czekolady Shamrock, WINNER Mint Chocolate Chip and Fresh Mint Buttercream Cupcakes, oraz Babeczki miętowe z ganache z ciemnej czekolady miętowej dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Przygotuj i upiecz ciasto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu dla babeczek; całkowicie ostudzić.
Tymczasem ołówkiem i papierem narysuj projekt koniczyny.
Wytnij wzór. Rozpuść polewę cukierkową w misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej; mieszaj, aż będzie gładka.
Przenieś do zamykanej plastikowej torby; Wytnij mały otwór w rogu torby.
Umieść woskowany papier na wzorze;ułóż wzór koniczyny. Powtórz 23 razy. Wstaw do lodówki do zestalenia.
Lekko posmaruj wafle syropem kukurydzianym; posmaruj perłowym pyłem. Delikatnie podnieś koniczynki cukierków z woskowanego papieru. Lekko posmaruj spód syropem kukurydzianym; przymocuj do wafli. Odłóż na bok.
Umieść cukierki Andów w małej misce. W małym rondelku zagotuj śmietanę.
Polej cukierki; ubijaj, aż będzie gładka. Lekko ostudzić, od czasu do czasu mieszając. Zanurz babeczki w roztopionych miętach; odstawić do zestalenia. Dociśnij wafel z koniczyną na każdą babeczkę.