Czekoladowo-Miętowe Babeczki Shamrock

Czekoladowo-Miętowe Babeczki Shamrock
Przepis czekoladowo-miętowe babeczki Shamrock mogą zaspokoić Twoje Amerykańskie pragnienie w okolicy 2 godziny i 20 minut. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 2G białka, oraz 10g tłuszczu. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 87 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka syropu kukurydzianego, ciasta czekoladowego, wafli czekoladowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Dzień Świętego Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Koktajl Z Miętowej Czekolady Shamrock, WINNER Mint Chocolate Chip and Fresh Mint Buttercream Cupcakes, oraz Babeczki miętowe z ganache z ciemnej czekolady miętowej dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Przygotuj i upiecz ciasto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu dla babeczek; całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Tymczasem ołówkiem i papierem narysuj projekt koniczyny.
3
Wytnij wzór. Rozpuść polewę cukierkową w misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej; mieszaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Przenieś do zamykanej plastikowej torby; Wytnij mały otwór w rogu torby.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
5
Umieść woskowany papier na wzorze;ułóż wzór koniczyny. Powtórz 23 razy. Wstaw do lodówki do zestalenia.
6
Lekko posmaruj wafle syropem kukurydzianym; posmaruj perłowym pyłem. Delikatnie podnieś koniczynki cukierków z woskowanego papieru. Lekko posmaruj spód syropem kukurydzianym; przymocuj do wafli. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Prostokątne Ciasteczka WafloweProstokątne Ciasteczka Waflowe
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
7
Umieść cukierki Andów w małej misce. W małym rondelku zagotuj śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Polej cukierki; ubijaj, aż będzie gładka. Lekko ostudzić, od czasu do czasu mieszając. Zanurz babeczki w roztopionych miętach; odstawić do zestalenia. Dociśnij wafel z koniczyną na każdą babeczkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn