Czekoladowo-malinowe batony Mascarpone mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,36 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 593 kalorie, 11g białka, oraz 42g tłuszczu. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz dżem malinowy, cukier granulowany, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Toffi Czekoladowe Mascarpone, Malinowe Batoniki Z Gorącą Czekoladą, oraz Batoniki Czekoladowo-Malinowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: jedna metalowa patelnia do pieczenia 7 na 10 3/4 cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika i rozgrzej do 325 stopni F.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Zmiksuj biszkopty, masło, kakao w proszku i brązowy cukier w robocie kuchennym, aż mieszanina utworzy wilgotne okruchy. Mocno dociśnij okruchy na dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Dietetyczna Soda Kremowa
Biscotti
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Piec przez 15 minut. Całkowicie ostudzić skórkę, około 25 minut.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Przenieść naczynie do pieczenia na stojaku z drutu i ostudzić przez 1 godzinę. Przykryć patelnię plastikiem i przechowywać w lodówce przez co najmniej 6 godzin lub najlepiej na noc, aż firma.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Uruchomić cienką szpatułką wokół sedges patelni poluzować nadzienie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Przetnij pręty na 1 1/2 na 2 cale za pomocą wilgotnego noża.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos