Czekoladowo-Espresso garnki de Crème z pestkami Benne
Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 567 kalorii, 12g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Jeśli masz natychmiastowe espresso w proszku, cukier, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe dzbanki do Espresso de Crème, Czekoladowo-Espresso garnki de Crème, oraz Czekoladowo-Espresso garnki de Crème.
Instrukcje
Pierwsze 6 składników ubić na podwójnym kotle, dodać czekoladę.
Wlać wodę na głębokość 1 cala do dna podwójnego kotła na średnim ogniu i doprowadzić wodę do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiej; gotować, ubijając stale, 15 minut lub aż mieszanina osiągnie 16
Mieszanina będzie umiarkowanie zagęszczona i będzie gęstnieć bardziej, gdy ostygnie.
Zdjąć z ognia. Masę czekoladową podzielić równomiernie na 6 filiżanek. Przykryć i schłodzić przez noc.
Dekoruj monetami z nasion Benne.