Czekoladowo-Cynamonowy Budyń Chlebowy Z Sosem Malinowym
Czekoladowo-cynamonowy budyń chlebowy z sosem malinowym może być właśnie deserem, którego szukasz. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 346 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jeśli masz białka jaj, półsłodka czekolada, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 23%. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Czekoladowo-Malinowy, Cynamonowo-rodzynkowy budyń chlebowy z sosem rumowym, oraz Bułka cynamonowa budyń chlebowy z sosem Bourbon.
Instrukcje
Płaszcz 2-quart naczynia do pieczenia z gotowania sprayu.
Połączyć cukier i cynamon w dużej misce; dobrze wymieszać.
Dodać jajka, białka, wanilię i sól; dobrze wymieszać. Stopniowo mieszać w mleku.
Dodać kostki chleba i czekolady; dobrze wymieszać i odstawić 5 protokół.
Przenieść mieszaninę do naczynia do pieczenia.
Piec przez 50-55 minut lub do puffed i ustawić w centrum.
Odstawić na co najmniej 10 minut.
Podczas gdy budyń piecze, puree rozmrożone maliny z ich syropu w robocie kuchennym.
Przenieść mieszaninę do sitka umieszczonego nad miską. Naciskać na ciała stałe drewnianą łyżką; wyrzucić nasiona. SOS rezerwowy. Łyżka 1/8 budyniu do misek deserowych lub szklanek.
Podawać z sosem malinowym.
W razie potrzeby udekoruj świeżymi malinami i gałązkami mięty.