Czekoladowe Śnieżki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać czekoladowe zanurzone Śnieżki spróbować. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 20 smakoszy i kucharzy. Mieszanka półsłodkiej czekolady piekarskiej, pianek, płatków zbożowych wieloziarnistych o smaku miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Czekoladowo-Kokosowe Śnieżki, Czekoladowe Śnieżki, oraz Czekoladowe Śnieżki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na małym ogniu.
Dodać pianki; gotować 5 min. lub do czasu stopienia pianek i dobrze wymieszania mieszaniny, od czasu do czasu mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z płatkami. Lekko schłodzić.
Uformuj w 24 kulki zwilżonymi rękami.
Umieścić na woskowanej, pokrytej papierem blasze do pieczenia; całkowicie ostudzić.
Czekolada do zanurzania na gorąco zgodnie z zaleceniami na pojemniku. Zanurzyć górę każdej kulki w czekoladzie; powrót, zanurzone stronie do góry, do blachy do pieczenia. Przechowywać w lodówce 15 min. albo dopóki czekolada nie będzie jędrna. Przykryć i przechowywać w lodówce Pozostałe zanurzenie czekolady.