Czekoladowe Pączki Cynamonowe
Czekoladowe pączki cynamonowe to śniadanie, które serwuje 24. Za 20 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką kakao do pieczenia, cukier, maślankę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczone Czekoladowe Pączki Cynamonowe, Pączki Z Cukrem Cynamonowym, oraz Cynamon + Pączki Cukrowe.
Instrukcje
Dodaj cukier i ubijaj, aż mieszanina zgęstnieje i będzie miała kolor cytrynowy. Dodaj olej i wanilię.
W innej misce wymieszaj mąkę, kakao, proszek do pieczenia, cynamon, sól i sodę.
Dodaj do mieszanki jaj na przemian z maślanką. Wyluzuj.
Podziel ciasto na pół; schłodzić jedną porcję. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj pozostałe ciasto na 1/2 cala. grubość.
Wytnij 2-1/2-in. posypany mąką nóż do pączków. Powtórz z pozostałym ciastem.
Rozgrzej olej do 375°; smaż pączki partiami przez 3 minuty, obracając raz.
Odcedź na ręcznikach papierowych.
Połącz składniki glazury i zanurz szczyty ciepłych pączków.