Czekoladowe Masło Orzechowe Trzeszczy
Jeśli masz około 50 minut do spędzenia w kuchni, Czekoladowe masło orzechowe trzeszczy może być wyjątkowym bez nabiału przepis do wypróbowania. Za 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ta przyprawa ma 76 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 48. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieczenia kakao, jajek, ekstraktu wanillanowego i cukru cukierniczego. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wielki. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Czekoladowe Masło Orzechowe Trzeszczy, Vegan Chocolate Peanut Butter Swirl Mousse Pie Z Czekoladowym Sosem Z Agawy Z Masłem Orzechowym, oraz Vegan Chocolate Peanut Butter Swirl Mousse Pie Z Czekoladowym Sosem Z Agawy Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
W dużej misce ubij pierwsze pięć składników.
Połącz mąkę, kakao, proszek do pieczenia, sól i cynamon; stopniowo dodawać do mieszanki jajecznej i dobrze wymieszać. Przykryj i wstaw do lodówki na 4 godziny lub do łatwego w obsłudze.
Rozwałkuj ciasto na 1 cal. jaja. Spłaszcz każdą kulkę i owiń pół szklanki masła orzechowego; zmień kształt w kulkę.
Rzuć w cukier cukierniczy.
Miejsce 2. osobno na nie natłuszczonych blachach do pieczenia; lekko spłaszczyć.
Piec w temperaturze 350° przez 10-12 minut lub do zestalenia. Ostudzić przez 2 minuty przed wyjęciem z patelni na ruszty. Przechowywać w hermetycznym pojemniku.