Czekoladowe masło orzechowe Bundt ciasto ze słodkim lukrem z masła orzechowego
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 43 centów za porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 3577 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ciasto czekoladowe mix, śmietana, śmietana, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasto czekoladowe z masłem orzechowym ze specjalnym lukrem z masłem orzechowym, Czekoladowe muffinki z masłem orzechowym z lukrem orzechowym, oraz Ciasto orzechowe z polewą czekoladową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. i Spryskaj patelnię bundt z nieprzywierającym gotowaniem spray.To przygotować ciasto, wymieszać ciasto, wymieszać budyń, jajka, śmietanę, olej, śmietanę, wodę i masło orzechowe do miksera stojącego. Beat na niskie, aż dobrze połączone. Ciasto będzie grube.
Przenieść do przygotowanej patelni bundt i piec przez 45-55 minut, lub do pieczenia przez.
Ostudzić na 20 minut przed obracając ciasto na stojaku na ciasto.
Let cool completely.To przygotować lukier, roztopić masło orzechowe w kuchence mikrofalowej przez około 30 sekund. Wymieszać ze słodzonym mlekiem skondensowanym, aż dobrze się połączą.
Skropić część na ostudzonym cieście i dodać drugą warstwę po 15 lub 20 minutach. Zachowaj pozostałą lukier na poszczególne plasterki ciasta.