Czekoladowe Kwadraty Szyfonowe
Czekoladowe kwadraty szyfonu może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 19. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka odparowanego mleka, mąki, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Czekoladowo-truskawkowe kwadraty Szyfonowe, Cytrynowe Kwadraty Szyfonowe, oraz Czekoladowe Ciasto Szyfonowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 X15 calowy jellyroll pan.
W średniej misce, śmietany razem cukier i masło. Ubić jajka, po kolei, następnie wymieszać z mąką. Na koniec wymieszaj syrop czekoladowy, aż dobrze się wymieszasz.
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Piec przez 25 do 30 minut w nagrzanym piekarniku. Podczas pieczenia ciasta należy przygotować lukier.
W średnim rondlu połącz cukier, odparowane mleko i masło. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Gotować przez 1 minutę.
Wyjąć z ognia i mieszać w czekoladzie chipsy, aż mieszanina jest gładka i chipsy są stopione. Gdy ciasto wyjdzie z piekarnika wlać gorącą lukier na gorącym cieście.
Posypać orzechy na wierzch. Gdy ciasto jest chłodne, pokroić w kwadraty 2 cale.