Czekoladowe Kwadraty Eklerki
Czekolada ekler kwadraty może być tylko przystawka szukasz. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 491 kalorii, 6G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieczenia czekolady, margaryny, mleka i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 27%. Spróbuj Czekoladowy Ekler, Czekoladowy Eklair, oraz Tort Czekoladowy Ekler dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia dno ungreased 13" X9 " patelni do pieczenia z jednej warstwy krakersy graham; odstawić. W misce, połączyć suchy budyń czekoladowy wymieszać z jedną szklanką mleka; złożyć na pół ubitą polewę.
Rozłóż na krakersach graham; dodaj kolejną warstwę krakersów graham na wierzchu. Powtórz proces za pomocą budyniu waniliowego; top z krakersami graham. Pozostałe składniki zmiksować, polać wierzchem. Przechowywać w lodówce przez noc.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Von Winning wygrywa Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Von Winning Wygrane Riesling]()
Von Winning Wygrane Riesling
Jeśli podobał Ci się rok 2014 — a jeśli nie, musimy wysłać grupę poszukiwawczą dla Twojego serca — znajdziesz tego szczęśliwego, szczęśliwego, szczęśliwego. Mocniejszy niż w 1914, jest też bardziej suchy i bogatszy. I tak powinno być; pittance słodyczy, które Zawiera będzie rosnąć i spadać wraz ze strukturą każdego roku wina, bo to właśnie robią rozsądni winiarze. Reszta właśnie ustawiła formułę, a wino ""ma-XY-gram cukru i zat' s zat."Nie Wygrywa Riesling. To zawsze będzie teasingly dry i teasingly sweet, więc będziesz ciągle zmieniał zdanie ("czekaj, to wytrawne wino, nie, to słodkie wino, nie czekaj, to znowu wytrawne wino ... "), podczas gdy butelka opróżnia się szybciej niż można sobie wyobrazić.