Czekoladowe Cukierki Z Masłem Orzechowym

Czekoladowe Cukierki Z Masłem Orzechowym
Przepis Czekoladowe Cukierki z masłem orzechowym pokryte czekoladą może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 2 godziny i 25 minut. Ten przepis służy 64. Jedna porcja zawiera 49 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Dobrze sprawdza się jako przyprawa. Udaj się do sklepu i odebrać cukier puder, kremowe masło orzechowe, orzeszki ziemne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Czekoladowe Cukierki Z Masłem Orzechowym, Czekoladowe Cukierki Z Masłem Orzechowym, oraz Cukierki czekoladowe z masłem orzechowym i galaretką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia 8-lub 9-calowa kwadratowa patelnia z folią, pozostawiając 1 cal folii zwisającej po 2 przeciwległych stronach patelni. Folię smarujemy masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
W średniej misce, wymieszać 1/2 szklanki masła orzechowego, masło, orzeszki ziemne i wanilia. Wymieszać 2 szklanki cukru pudru, 1/2 szklanki na raz, aż powstanie sztywne ciasto. (W razie potrzeby pracę w cukrze pudrze rękami.) Jeśli ciasto jest kruche, przerabiamy dodatkowo 1 łyżkę masła orzechowego. Pat mieszaninę na patelni. Przykryć; przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
Czosnek BlanszowanyCzosnek Blanszowany
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Zdjąć z patelni, używając krawędzi folii do podnoszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Pokrój na 8 rzędów po 8 rzędów.
5
Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. W rondlu 1-ćwiartkowym roztopić wiórki czekoladowe i skrócić na małym ogniu, stale mieszając. Placki masła orzechowego zanurzyć, jeden po drugim, w mieszaninie czekoladowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miękkie Ciasteczka Z Kawałkami CzekoladyMiękkie Ciasteczka Z Kawałkami Czekolady
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
Ciepłe Puree Ziemniaczane (110° Do 115°, Przygotowane Bez Mleka I Masła)Ciepłe Puree Ziemniaczane (110° Do 115°, Przygotowane Bez Mleka I Masła)
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Miejsce na woskowanym papierze. Przechowywać w lodówce odkryte o 30 minut lub do firmy.
7
W małej misce wymieszać 1/2 szklanki cukru pudru i 2 łyżki masła orzechowego. Ubić w mleku trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji. Mieszaj dodatkowe mleko, jeśli to konieczne, 1 łyżeczkę na raz, aż będzie wystarczająco cienkie, aby mżeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Mżawka polewa na czubkach czekoladowych kwadratów. Przechowywać w lodówce odkryte o 30 minut lub do firmy. Przechowywać cukierki luźno przykryte lodówką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje64
Ocena Zdrowia0
Magazyn