Czekoladowe Cukierki Z Masłem Orzechowym
Przepis Czekoladowe Cukierki z masłem orzechowym pokryte czekoladą może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 2 godziny i 25 minut. Ten przepis służy 64. Jedna porcja zawiera 49 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Dobrze sprawdza się jako przyprawa. Udaj się do sklepu i odebrać cukier puder, kremowe masło orzechowe, orzeszki ziemne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Czekoladowe Cukierki Z Masłem Orzechowym, Czekoladowe Cukierki Z Masłem Orzechowym, oraz Cukierki czekoladowe z masłem orzechowym i galaretką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 8-lub 9-calowa kwadratowa patelnia z folią, pozostawiając 1 cal folii zwisającej po 2 przeciwległych stronach patelni. Folię smarujemy masłem.
W średniej misce, wymieszać 1/2 szklanki masła orzechowego, masło, orzeszki ziemne i wanilia. Wymieszać 2 szklanki cukru pudru, 1/2 szklanki na raz, aż powstanie sztywne ciasto. (W razie potrzeby pracę w cukrze pudrze rękami.) Jeśli ciasto jest kruche, przerabiamy dodatkowo 1 łyżkę masła orzechowego. Pat mieszaninę na patelni. Przykryć; przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do firmy.
Zdjąć z patelni, używając krawędzi folii do podnoszenia.
Pokrój na 8 rzędów po 8 rzędów.
Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. W rondlu 1-ćwiartkowym roztopić wiórki czekoladowe i skrócić na małym ogniu, stale mieszając. Placki masła orzechowego zanurzyć, jeden po drugim, w mieszaninie czekoladowej.
Miejsce na woskowanym papierze. Przechowywać w lodówce odkryte o 30 minut lub do firmy.
W małej misce wymieszać 1/2 szklanki cukru pudru i 2 łyżki masła orzechowego. Ubić w mleku trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji. Mieszaj dodatkowe mleko, jeśli to konieczne, 1 łyżeczkę na raz, aż będzie wystarczająco cienkie, aby mżeć.
Mżawka polewa na czubkach czekoladowych kwadratów. Przechowywać w lodówce odkryte o 30 minut lub do firmy. Przechowywać cukierki luźno przykryte lodówką.