Czekoladowe Cukierki Z Masłem Orzechowym

Czekoladowe Cukierki Z Masłem Orzechowym
Przepis Czekoladowe Cukierki z masłem orzechowym pokryte czekoladą może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 2 godziny i 25 minut. Ten przepis służy 64. Jedna porcja zawiera 49 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Dobrze sprawdza się jako przyprawa. Udaj się do sklepu i odebrać cukier puder, kremowe masło orzechowe, orzeszki ziemne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Czekoladowe Cukierki Z Masłem Orzechowym, Czekoladowe Cukierki Z Masłem Orzechowym, oraz Cukierki czekoladowe z masłem orzechowym i galaretką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia 8-lub 9-calowa kwadratowa patelnia z folią, pozostawiając 1 cal folii zwisającej po 2 przeciwległych stronach patelni. Folię smarujemy masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
W średniej misce, wymieszać 1/2 szklanki masła orzechowego, masło, orzeszki ziemne i wanilia. Wymieszać 2 szklanki cukru pudru, 1/2 szklanki na raz, aż powstanie sztywne ciasto. (W razie potrzeby pracę w cukrze pudrze rękami.) Jeśli ciasto jest kruche, przerabiamy dodatkowo 1 łyżkę masła orzechowego. Pat mieszaninę na patelni. Przykryć; przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Zdjąć z patelni, używając krawędzi folii do podnoszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Pokrój na 8 rzędów po 8 rzędów.
5
Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. W rondlu 1-ćwiartkowym roztopić wiórki czekoladowe i skrócić na małym ogniu, stale mieszając. Placki masła orzechowego zanurzyć, jeden po drugim, w mieszaninie czekoladowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Miejsce na woskowanym papierze. Przechowywać w lodówce odkryte o 30 minut lub do firmy.
7
W małej misce wymieszać 1/2 szklanki cukru pudru i 2 łyżki masła orzechowego. Ubić w mleku trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji. Mieszaj dodatkowe mleko, jeśli to konieczne, 1 łyżeczkę na raz, aż będzie wystarczająco cienkie, aby mżeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Mżawka polewa na czubkach czekoladowych kwadratów. Przechowywać w lodówce odkryte o 30 minut lub do firmy. Przechowywać cukierki luźno przykryte lodówką.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje64
Ocena Zdrowia0
Magazyn