Czekoladowe Ciasto Szyfonowe

Czekoladowe Ciasto Szyfonowe
Chocolate Chiffon Pie może być tylko deser szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 74 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Mieszanka białek, cukru, czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Czekoladowe Ciasto Szyfonowe, Czekoladowe Ciasto Szyfonowe, oraz Ciasto czekoladowo-Szyfonowe mamy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść zimną wodę w małej misce i posyp żelatyną. Odstawić 5 minut do zmiękczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W dużej, żaroodpornej misce umieścić startą czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Zalać czekoladą wrzącą wodą i wymieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Mieszaj mieszaninę żelatyny w mieszaninę czekolady; mieszaj, aż żelatyna całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
W małej misce ubij żółtka z 1/2 szklanki cukru, aż będą gładkie i lekkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Żółtka ubić na masę czekoladową, następnie wymieszać z solą i ekstraktem z wanilii. Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
W dużej szklanej lub metalowej misce do mieszania ubić białka do uzyskania piany. Stopniowo dodawać pozostałą 1/2 szklanki cukru, kontynuując ubijanie, aż białka utworzą sztywne szczyty. Złożyć białka do schłodzonej mieszaniny czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
7
Rozprowadzić do upieczonej skorupy ciasta i schłodzić co najmniej 2 godziny, lub do jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I OsuszoneWydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn