Za 42 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 12 porcji z 171 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szybko gotujący się owies, proszek do pieczenia, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Słodko-gorzkie ciasto czekoladowe o zapachu pomarańczy z kandyzowanym kompotem z krwawej pomarańczy, Zwariowane ciasto czekoladowo-pomarańczowe z pomarańczowym lukrem, oraz Czekoladowo-pomarańczowe ciasto białkowe z polewą czekoladową dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Płaszcz 8 cali. kwadratowe naczynie do pieczenia z sprayem do gotowania i posypać 2 łyżeczkami kakao; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2
Umieść owies w małym robocie kuchennym; przykryj i przetwarzaj do zmielenia. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
3
W dużej misce ubij śmietanę, mieszankę cukru, jajka, Triple Sec, masło, olej i wanilię, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
(zalecane: 100% Agawy)
Miód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Połącz mąkę, zmielony owies, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i pozostałe kakao; stopniowo ubijaj w śmietanę, aż się zmiksuje. Dodaj kawałki czekolady i skórkę pomarańczową.