Ten przepis służy 15 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka marshmallow creme, philadelphia cream cheese, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Czekoladowe Ciasto Jedwabne Z Pianką Bezową, Domowe Francuskie Ciasto Jedwabne (Od Podstaw), oraz Ciasto kokosowe z jedwabnym masłem bezowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mikrofalówka 4 oz. czekolada w średniej miseczce na wysokości 1 do 1-1 / 2 min. lub do rozpuszczenia, mieszając po 1 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać serek śmietankowy, połowę kremu marshmallow, suchy budyń wymieszać i mleko; ubić mikserem do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Ubić pozostały krem marshmallow z chłodnym batem w osobnej misce, aż do wymieszania; rozłożyć na warstwę czekolady w skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy. Tymczasem użyj pozostałej czekolady, aby czekoladowe loki. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Loki
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
6
Przed podaniem udekoruj ciasto czekoladowymi lokami.