Czekoladowe ciasto bezowe mamy

Czekoladowe ciasto bezowe mamy
Czekoladowe ciasto bezowe mamy jest Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 234 kalorie, 6G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, mleko, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 32%. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu wymieszać cukier, kakao, skrobię kukurydzianą i sól. Stopniowo mieszać w mleku. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż zgęstnieje i bąbelkami. Zmniejszyć ogień do średnio niski; gotować i mieszać 2 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć patelnię z ognia. Około jednej szklanki gorącego nadzienia wymieszać z żółtkami, wymieszać z powrotem z kremem. Powrót rondel do ciepła i doprowadzić do delikatnego wrzenia. Gotować i mieszać przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
4
Wlać gorący filing do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
W czystej misce ubij białka z kremem tatarskim, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj w cukrze i nadal ubijaj, aż stanie się sztywny i błyszczący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Rozprowadzić równomiernie na gorącym nadzieniu, uszczelniając bezę do skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
7
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 12 do 15 minut, lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn