Czekoladowe ciasto bezowe mamy
Czekoladowe ciasto bezowe mamy jest Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 234 kalorie, 6G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, mleko, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 32%. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu wymieszać cukier, kakao, skrobię kukurydzianą i sól. Stopniowo mieszać w mleku. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż zgęstnieje i bąbelkami. Zmniejszyć ogień do średnio niski; gotować i mieszać 2 minuty więcej.
Zdjąć patelnię z ognia. Około jednej szklanki gorącego nadzienia wymieszać z żółtkami, wymieszać z powrotem z kremem. Powrót rondel do ciepła i doprowadzić do delikatnego wrzenia. Gotować i mieszać przez 2 minuty.
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
Wlać gorący filing do skorupy.
W czystej misce ubij białka z kremem tatarskim, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj w cukrze i nadal ubijaj, aż stanie się sztywny i błyszczący.
Rozprowadzić równomiernie na gorącym nadzieniu, uszczelniając bezę do skórki.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 12 do 15 minut, lub do złotego koloru.