Czekoladowe ciasteczka z mąką pełnoziarnistą, otrębami i smakiem!

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc daj ciasteczka czekoladowe z mąką pełnoziarnistą, otrębami i smakiem! spróbuj. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Ten przepis służy 16. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Cookie Madness ma 9 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać cukier granulowany, wanilia, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasteczka Czekoladowe Z Mąki Kokosowej (Ziarno + Bezglutenowe ) , Chocolate Chip almond Flour Banana Blondies (grain free + vegan!), oraz Podwójnie czekoladowe ciasteczka z mąki z ciecierzycy (GF + bez ziarna) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. wymieszaj mąkę, sodę i sól. Odstawić.Ubij razem masło i cukry, aż będą lekkie i puszyste.
Dodaj jajko i wanilię. Beat tylko do wymieszania.
Wymieszać w gorącej wodzie.
Dodać płatki zbożowe, mieszaninę mąki, orzechy i kęsy czekoladowe, mieszając do połączenia. Drop przez łyżeczkę na wysmarowane lub pergaminu wyłożone blachy do pieczenia.
Piec w temperaturze 191° około 15 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z blach do pieczenia i ostudzić na stojakach z drutu. Przechowywać w szczelnym pojemniku.