Czekoladowe Ciasteczka Sernikowe
Czekoladowe ciasteczka sernikowe wymagają około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 513 kalorii, 6G białka, oraz 36 g tłuszczu. 408 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sodę oczyszczoną, cukier, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe Ciasteczka Sernikowe, Miętowe Czekoladowe Ciasteczka Sernikowe, oraz Ciasteczka z dyni i przyprawy z dyni serniki Brownies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię 9x13 cali.
W dużej misce, śmietana razem skracanie, brązowy cukier, i 1/2 szklanki cukru białego. Ubić po kolei 3 jajka, następnie wymieszać z wanilią.
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól wymieszać z cukrem. Wymieszać z kawałkami czekolady i odstawić na bok.
W osobnej misce wymieszaj serek śmietankowy i 1/4 szklanki białego cukru.
Wymieszać w 2 pozostałe jajka.
Na dnie przygotowanej patelni rozprowadzić 1/2 ciasta z kawałkami czekolady.
Na wierzch ciasta wlać ciasto z serem śmietankowym.
Posypać orzechami pekan. Upuść kawałki pozostałego ciasta czekoladowego na nadzieniu. Nie martw się, jeśli są luki; ciasto będzie się rozprzestrzeniać.
Piec przez 45 minut w nagrzanym piekarniku, lub do lekko rumiane na górze.
Niech brownies ostygnie na patelni przed pokrojeniem w paski.