Czekoladowe Bułeczki Cynamonowe

Czekoladowe Bułeczki Cynamonowe
Czekoladowe bułeczki cynamonowe to śniadanie, które serwuje 12. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Za 22 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 55 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, ekstrakt z wanillanu, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką wynik 18%, to danie nie jest tak doskonałe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Czekoladowe Bułeczki Cynamonowe, Czekoladowe Bułeczki Cynamonowe, oraz Czekoladowe Bułeczki Cynamonowe.

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuść drożdże w ciepłej wodzie; odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj tłuszcz, sól, 1/4 szklanki cukru, jajko, kakao i 1 szklankę mąki; ubijaj przez 2 minuty. Dodaj pozostałą mąkę i zmiksuj łyżką, aż będzie gładka. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia, około 1 godziny. Wymieszaj ciasto i obróć Na Dobrze posypaną mąką powierzchnię (ciasto będzie miękkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Rzuć 12 cali. x 9-w. prostokąt. Ostrożnie posmaruj masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Połącz cynamon i pozostały cukier; posyp masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Zwiń delikatnie, zaczynając od szerokiego końca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Pokrój na 12 kawałków i umieść w natłuszczonej 9-calowej. kwadratowa blacha do pieczenia. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia, około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
7
Piec w temperaturze 375° przez 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
W międzyczasie, do oblodzenia, krem wszystkie składniki razem w małej misce, aż mieszanina jest pożądana konsystencja rozprzestrzeniania. Mróz toczy się, gdy jest jeszcze ciepły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn